Thursday, January 05, 2006


aremss..semalam intenet down tahap cipan..abis takleh nk wat keje ape² cam siol aa..pantang ujan lebat jek mule aa server cam aremss..makan makan dan makan smbil menyedut udara kotor selepas ujan lebat di kedai sup..asik² ngan matle hahahhaha..gay betol hg nih mat le..naseb baik hg beli sekarton..kalo tak mmg gay betol aa..hahahhaha

pagi² dh ade org kejut hahahha..best sehh senang aku bgn walopun aku tak bgn hahahha..time kasih byk² sbb selalu cari sy ekk..:P

kdg² aku bersyukur ngan apa yg ada sekeliling aku..kawan²..laki ke ppuan ke..mat le aa asik2 ngan die kdg² bsn gak..hahahhah tp sebab bekalan paru² yg enak..teringat kate² donald trump.."stay away from the damn tobacco" or sumtin like dat aa..hahhaha tp malaysia dh maju..budak2 sekolah rendah pon isap okok..tak caye tanye anak tokeh kedai makan nih..aremss tul..budak² nih..kawan² aku,mat le(korang nk aku letak gambo die ke?)..walopun kdg² aku tahu main kutuk2 aremss tul ngan penyu langkap..tokey..tucin..semi..pastu ustaz ngan ise yg slalu kejot aku tapi aku tak bgn pon hahahha..bkn tak bgn,kdg2 aku ade plannin malas ke maosk grup 2 ke.sori ekk..amzrok...hahahhah..deqqdoq hahahhah..acik..pastu geng2 mane2 tah..yg pompuan pon bkn aku tego sumer..dh nk abis tahun dah nih hahahahha..kalo korang takde,aku tatau nk watpe wehh..idop sorang2..takmo aku..mintak maap kalo ade salah silap smpena aidiladha nih..adha lagik satu sengal..tak reti perang ym hahahha..nama2 lain yg aku rse patot utk disebot adalah lalok sbb bg aku pakai moto..suparjo heheh..pipah,akak yg best..akak aa sangat..sengal rr..ko akak deqq jek..hehehe nadoq,lizoq,sumer satu umah aku tambah OQ kt ending name korang..pade muko mu..sbb selalunye kite lupe org yg dekat ngan kite..asik pikir org yg jauh jek..hehhe

projek diploma..tadi gi jupe encik zulkiflee..dan aku akan menggunakan aplikasi persoftwarean vb..ampess bende yg paling aku menci..huhuhu nk kene blajo balik dari A smpai Z nih..pastu tgk2 kat intenet..duit dah rr takde dah nih..bile mak yg tersayang nk masokkan duit..dah rr tak balik raye aji..raye cine mesti nk kene balik nih..lagipon pikir pasal vb yg buat aku pening sgt..

lain² secara zahirnya aku ok..batin?jiwa?lagu jiwa lagu cinta..

Menyanyi kerana gembira
Menyanyi kerana sedih
Menyanyi kerana rindu
Aduh siapa dapat membaca
Hatiku saat ini

Menari kerana melayan
Menari kerana sunyi
Menari kerana kasih
Ada di depan masih juga tak mengerti

Gerangan apa buat ku kemari
Dalam temasya ku memencil diri
Darilah jauh asyik memandangnya
Sekalipun dia masih tak perasan
Ku di sini..

Oh~~~

Lagu jiwa
Bukan lagu mengadu nasibku
Lagu cinta
Bukan lagu meratap hidupku

Hanya nak menyatakan
Tuah dan untung badan
Diuji hebat cinta
Sehebat begini.. hebat begini...

Gerangan apa buat ku kemari
Dalam temasya ku memencil diri
Darilah jauh asyik memandangnya
Sekalipun dia masih tak perasan...
Ku di sini..

Oh~~~

Lagu jiwa
Bukan lagu mengadu nasibku
Lagu cinta
Bukan lagu meratap hidupku

Hanya nak menyatakan
Tuah dan untung badan
Diuji hebat cinta
Sehebat begini.. hebat begini...
hebat begini.. hebat begini.. hebat begini



hahaha..antara karya masterpiece..selain aduh saliha hahhahaharems..okeh
daa...


0 comments: