Sunday, January 08, 2006

ari ni..cam biase cuma aku kesulitan duit...camne tah kad bank aku takleh pakai..ikut cakap auntie kedai bawah nih,magnet die rosak..tatau aa..dah penat aku pusing cari atm meps,visa celtron sumer ape2 tah..bank rakyat pon aku try tapi still takleh..duit serius tinggal 3 ringgit..aku mmg tak penah cakap kat mak aku duit takde..TAKDE!!korang selalu ke cakap..aku taktau rr korang tapi bagi aku,selagi aku mampu beli air kotak ke ape ke,aku takkan cakap mak aku,duit takde..seboleh2 aku usaha tanak bagi mak aku tau aku byk pakai duit..tapi kali ni mmg terpaksa sbb aku dh 2 3 ari berlapar..penat sehh tak mkn..huh ape dh jadik ngan aku..

petang2 mak tepon,tanye boleh pakai ke kad tu..aku cakap takleh..pastu aku msg mak,mintak akaun BCB..terpakse mintak yop duit skit..mak tatau tapi rase2 skit lagik tau le tu..yop msti bagitau nye..errmm..takpe,kalo mak tau dari yop kurang skit bising dier..mintak yop dapat 60..ade aa 78 dalam akaun bcb aku..tadik kuar 50,skang dh tinggal 30..heheh makan2 gile xmakan,saving 2 3 ari..tp bukan aa takat makan jek..pastu beli dvd..THE PROMISE (zhang zi yi ngan pelakon korea tu..ape name die ekk..
jang dong-kun,pelakon 2009:lost memories)..APRIL SNOW(bae yong-joon,pelakon winter sonata..ngan awek tu aku tak igt aaa name die)..pastu citer melayu kene ade aa gak..PONTIANAK HARUM SUNDAL MALAM II..hehehhe...

petang tu follow apit ngan geng g meeting pasal jamuan raya aidiladha utk yg tak balik kampong..hehe follow jek,saje tunjuk2 muke at least aku mengaktifkan diri dikalangan otai2 dit nih..aku kene jadik ajk air..adehh kene gak..igt tak kena..takpe aa cuma penin air ape aku nk buat ngan rm7!!

malam2 pas makan pegi beli cd+dvd,layan tayangan lewat malam..kul 12.30 stat..malam nih layan PHSMii..abis2 citer..sumer ngantok..bodoh tul citer..rase cam rugi pon ade..dengan plot yang beranjak terlalu jauh,flashback2 yg memeningkan..buhsan!!aku tatau aa klo maya karin leh menang lagik(tapi seriusly die mmg cantekk!!) sbb keupayaan mendalami 3 watak yang kitorang penonton sumer penin..ape watak ko nih maya waktu,waktu ni ko jadi ape lak..sape maria mase ni,meriam yg mane..adehhh penin..

sebelom tido..aku teringat lagu nih..

by peterpan
kupu-kupu malam
Ada yang benci dirinya
Ada yang butuh dirinya
Ada yang berlutut mencintanya
Ada pula yang kejam menyiksa dirinya

Ini hidup wanita si kupu-kupu malam
Bekerja bertaruh seluruh jiwa raga
Bibir senyum kata halus merayu memanja
Kepada setiap mereka yang datang

Dosakah yang dia kerjakan
Sucikah mereka yang datang
Kadang dia tersenyum dalam tangis
Kadang dia menangis di dalam senyuman

Oh .. apa yang terjadi terjadilah
Yang dia tau Tuhan penyayang umatnya
Oh .. apa yang terjadi terjadilah
Yang dia tau hanyalah menyambung nyawa

susah gak..huh..miss her tapi..ape leh buat kan..aku terpakse buang pic die dari frenster..aku tanak die rase lain,walaupon die tahu aku selalu tgk pic dier..dan usya frenster die..tiap2 hari..tiap2 waktu terluang..huh my God,please help me..tunjukkan ape yg betol untuk aku..supaya aku tahu ke mana perjalanan aku..atau aku harus membuang teros sesuatu itu..Amin..

ngantok..tido...ZzzZZZZzzzZZ...




0 comments: