Saturday, January 21, 2006


jumaat
20 januari 2006

hari ni aku bermula ngan kurang baek,susah nk cakap nape tapi aku pagi² nih sensitif skit..rase down gile,tmbh2 pas die kutuk aku,buat muke tatau..sial tul..ikotkan sabar jek,abis kelas,amik moto terus shoot gi bandar melaka..pusing2 pastu baru balik..elok2 smpai kedai mamak die ade sekali..bertuah aku nk mkn..jgn arap..malas aku cakap2 ngan ko..buang mase aku..rase cam bodo jek..selama ni aku kaver2,kalo ko macam tak best,nk gado2 ngan budak kecik anak kedai sup pon aku sabarkan..tapi last2 ko asik nk kutuk aku,cam sial ah..aku rase leh kire berapa kali aku sebot nama panggilan bodo ko tu dalam setahun..ko lak tup2 sem nih nk kutuk2 aku kaw2..cukup sehh...pasnih ko nk btumbuk ape ke jgn arap aku nk terlibat..sekian terima kasih..aku tatahan ko buat muke selambe tadik..sengal ah..ko tak cukup besar..badan jek besar..otak cam kecik..ko blom cukup layak jadik abang sape2..even adik ko pon..series aku cakap...mmg ikut ati aku nk marah ko tapi watpe pun,aku takleh jadik perfect kalo aku membebel ke ape ke,even kalo aku pukul ko pon aku akan teros camni..takleh ke aku nk idup macam org yg kononnye sempurna zahiriah?bodo..

pas semayang..main futsal..hehe amik baju chelski amzah,hahaha..poyos..tu gambo yg pakei cap tu,tokey seblom mnginjured..heheh poyos injured²..main sampai lebam..nih aku tgh ngantok2 nih..



0 comments: