Monday, January 09, 2006

::sms::

"Setiap kali mata bkelip,setiap kali nafas bderu,setiap kali jantung bdenyut,hanya namamu tlintas dhati. Sesunguhnya hati ini tak pernah bhenti mrinduimu.."

ade org cakap,kalo kite rindu sumone,org tu mesti rindu kat kite..betol ke?huh..insyaAllah..yg penting doa bbyk,mohon dari Dia yang tahu segala2 nye..tadi aku msg dier,aku tau die tgh tdo..tapi nk wat camne..used to be like this..dan aku taknak berhenti camni jek..

"tu ar spe swoh jd b'flsfh sgt=)klau ko xnk die bnci ko,ko jgn bnci die.spe sggup owg yg kte syg mbnci kte.sdgkn syg kte xpnah b'ubh.sgt skit,mjin=("

nih jek yg aku pegang..jgn benci sape2..aku kalo tak ske,aku tak benci..cuma aku kalo boleh tanak ade ape2 hal n masalah ngan ko..aku tak benci cuma aku tanak buat sumthin yg ada kaitan ngan ko,tanak cakap ape2 ngan ko..hehe aku rase mcm korg tau kat kelas tu sape yg aku buat camni..heh

ari ni..ape ekk..??bgn tdo,amik gitar,main lagu sdiri huhuhuhu..Waktu Ku Perlukanmu..nk tgk lirik dier?

biaskan mentari
kau lihat kedalam
hatiku penuh tertulis namamu
biarkan gerimis
tenang menghakis
keraguan yang dalam fikiranmu

ternyata aku lah yang kau ternantikan
dan terbukti inilah waktu ku perlukanmu

segera datanglah kepadaku
akan ku warnai semula pelangimu
segera berada di hadapku
menyatukan perca-perca hati yang telah terpisah

berikan satu petanda
kau akan kembali
menghuni hati ini
izinkan aku mencintaimu
sehingga akhirnya

nih..ermm..lagu first ke?antara lagu first n fav aku yg aku buat..sdiri buat,sdiri main,sdiri komen aa..jgn byk bunyik ekk korang hehehhe..main pon kord senang..smpai mat ley cakap lagu2 aku sumer same je bunyik dier..aremss die igt aku main gitar kat jammin stdio ke ade tambahan2 efek bunyi khas..dh aa gitar kapok hahahaha..

ari ni ujan satu hari..satu hari yg sejok..huh miss her much..seharian aku pakai sweater nih..sejok nye pasal..mls nk kuar..ngantok pon cepat..nih tgh ngantok aa nih..

tdo dulu..

0 comments: