Friday, February 17, 2006

salam..

ada certain org,tahu berkata,dan apa yg dikatakan adalah betul,tetapi takkan berjaya mencapai dan merealisasikan apa yg dikatakan..sstgh plak,mampu berfikir utk menjadi seperti yang di ingini oleh org2 sekeliling dan yg tersayang,tetapi gagal menggembirakan hati dan perasaan sndiri..some people tak penah tahu utk berfikir,tak pernah tahu untuk menjadi seseorang,tetapi mampu menghidupkan satu kehidupan yg sempurna..pelbagai kisah manusia..dan tahu kisah aku?

aku mampu menemani dan menuntun yang sedih mendapatkan senyuman,memberi sedikit rasa utk beranjak dari keserabutan,menambah sedikit tawa dalam senyuman..tapi bukan utk diri aku..

kenape ekk..terkadang rase sungguh tak selesa..memberikan kegembiraan,tapi bukan utk diri sendiri..cukup sekadar aku berasa puas melihat senyuman dan gelak tawa sekeliling..mengutuk..berjenaka ttg aku dan kehidupan..entah..sbb tu ari tu aku shoot gi kl..main moto kat hiway..mencari diri kat shah alam...mencari balik ape yg aku tertinggal utk dilakukan dalam hidup aku..

Ya Allah..tunjukkan sedikit waktu..untuk aku mencari langkah sempurna untuk hidupku..dan tunjukkan sedikit rasa..untuk diriku dan dirinya..hanya Kau yang tahu..pengakhiran cerita hidupku...Amin...

khamis..
16022006..

tdo lewat aa ari nih...kul 4 lebey..pastu cam biase ade pengkejut...skang aku cam da biase bangun awal2..kdg2 terbangun gak awal gile,pastu tadek sape call,teros cam bosan,tatau nk watpe bangun awal2...hahhahaha...

bukak flash,bukak projek dip,bukak cisco,bukak net.infra,sumer bukak last2 aku tido...

petang gi jupe wawa..lepak2 smbg pasai boipren die hehehe..jgn takot kak,kalo da jodoh tu,tggu jek...simpan2 duit skit,abis stadi gi kawen..hehehhe nanti moto ko smpai,kite lepak ramai2 hahahaha..main rempit2..jgn ajak boipren ko rempit skali sudah...


2 3 ari nih mcm byk smoking..kerje byk,kepala berat...tak betol aku...macam..ade bende yg tak betol,mcm ade bende yg aku tak buat..bkn pasal keje sekolah..entah...tu yg aku lari jauh ari tu..cari balik, ape yg aku tertinggal..entah...

Aku & Bintang

Lihat kelangit luas
Bersambut musim terus berganti
Tetaplah bermain awan
Merajut mimpi dengan khayalku
Selalu bermimpi dengan hariku

Pernah kau lihat bintang
Bersinar utuh penuh harapan
Tangan halusnya terbuka
Coba temani dekati aku
Selalu terangi gelap malamku

Rasakan semua bintang
Memanggil tawamu terbang ke atas
Tinggalkan semua
Hanya kita dan bintang

Rasakan semua bintang
Memanggil tawamu terbang ke atas
Tinggalkan semua
Hanya kita dan bintang
Yang terindah meski terlupa
Akan selalu terangi dunia
Mereka-reka
Hanya aku dan bintang

1 comments:

Confessions Of A Female Cryptic Mind said...

hehehehehe cian dea....

Xper, tido jer if ngantok...

If xngantok, gi ayat awek..

uahahahahhahaha >:)