Sunday, May 14, 2006

14mei2006

huhuhuhu...

epi mother's day..selamat ari ibu...

ari ni,ade satu kisah utk korang..tentang cinta..tentang jujur..tentang sahabat..rase nye sumer orang akan buat satu perkara yg sama..memberitahu seseorang tentang perasaan tanpa memberitahu org yg dicintainya secara teros..paham?korang ske A,A kwn ngan B,dan korang mesti akan bercerita kat B,pesan kat B jgn bagitau A,sedangkan korang tau yg B mesti akan gtau A...paham?tapaham gak?tgk cite sepet?antara dialog mak bapak orkid mase tdo malam tuh,"that's the way she told me without telling me.."..paham?tapaham gak gi mampos korang hahahahha...:P

da seminggu cuti..patotnye aku da kuar ipoh..lepak2 parade,jj,tgk wayang,paling tdak pon makan cendol hj salim...hahahah..cendol kat kamdar tuh..futsal..menumpang arap det ajak aku maen..teringin gak nih..tapi mcm malas nk enjoy2 plak..nak kene cari duit..byk bende aku nk kene belik nih..gagagaga duit penting beb..simpan harta baru leh pikir aweks..kalo tak baek dok diam2..carik kawan aweks cukop..bykkan kawan tu ok gak..sekurang2 nye terisi mase korang dari terpikir bab aweks...ekceli ade pro kontra nye hahahaha...tapi kalo korang da betol2 sedia dan ur luv da bsedia,mental fizikal,tak kisah..cuma kalo harte tadek,camne korg nk idup mase depan..mase depan dan cinta..susah ehh..

camne korang tgk kapel korg, dan mase depan means keluarga..maybe skang die dekat ngan korang,leh tgk korang tiap2 ari,leh dok dekat korang seblah2 tiap2 ari..tapi bile jauh,yg korang cari tu still die,atau korang cari org lain yg dekat ngan diri korang?yg leh korang jupe tiap2 ari,leh dok lepak2?ermm..pelik..sepatutnye asalkan korang tau perasaan korang,ati korang,untuk sape sumer tu...then korg pk rr kalo da kawen nnti,da ade famili,berjauh sbb kerje ke kursus ke,dapatkah korang bertahan?


0 comments: