Monday, May 22, 2006

hari ini dan semalam..

puas gak tdo smlm..kul 1 lebey da tdo..bgn awal sehh..:P 2 3 ari tadapat tdo ngan byk..smlm gi ipoh lagik,carik keje lagik..ekceli macam da nak dapat kat kedai pc tuh..micro-tecnics ape tah..ade hq kat bsn katenye..tanye pasal sales,outstation services ape tah..huhu tp aku just takot die nak pakai org fulltime..aku nk parttime jek..cari duit buat betol pc..pehh kire2 balik byk aku nk pakai duit nih..hahahhah tayar moto aku baru pecah..tayar ekk bukan tiub..huhuhuh sengal tul padi..bawak engkau aa semalam...ampess da aa gemok..hahah

semalam gi ipoh..lepak yikfoong makan megi,sembang2 tentang kepelbgaian padi menghandel permasalahan ngan aweknye hahaha..cool beb..lu gua same jek...cool jek..ape nk dtg,kalo -ve kite sapot3 kasik positif..kalo positif ko sapu2 jek...pastu gi umah izah..lepak2 sembang2 bleh aa plak bukak cite pasal bainun kitorg bertige nih...hhuhuhu gilo tul..

ok..

aaa ape nk tlis ari nih ehh..radja nak?

asalnye aku malas nk tulis sbb macam da lambat tapi aku citer gak arr...name album Aku Ada Karena Kau Ada..kalo kat tv gtau lagu hits BBC(Benci Bilang Cinta)..mase dapat album nih pon aku da masokkan lagu nih dalam taget hits kat mesia..selain tuh ade lagu Angin dan Yakin yg aku rase dua2 lagu nih pon sng dapat masok ke telinge korang yg mane peminat setia lagu2 indon nih..lagu Aku Ada Karena Kau Ada plak macam slow skit aa..aku tak baper berkenan..



0 comments: