Saturday, June 17, 2006

secawan kopi..

salam..

antara waktu2 terluang tak pernah aku isi selain tido hahaha..minggu nih sgt byk tdo..sgt byk baring2 dpn tv...sabtu lepas,adalah hari reunion ke 2 yg aku pegi..rasenye da 3 4 kali budak2 bainun nih reunion..pasnih maybe wat kat gempak skit...bkn ari tu tak gempak..ekceli gempak gak ngan sorang2 da kuar idea2 dressing dan kepelbagaian identiti dah terserlah...kasik takot skit,gtau jemputan khas odin,sumer pakat takot..tadek tudung spare!!hahahahha...

det
bani
ku
majinn
padi
mael
mandang
ezri
ensemboi
afza dan isteri
manok
farm
asheda
niza dan lin
opi
fariza
nurin
anis
nana
fakhrul
nasrul
sahul
apek n shikon
effa
nad
farah
hanim
zarina
rafok
cape n awek
tonga
as sued
wahid n laki

dan lain2 aku da lupe...huhuhuhu

isnin nih ade keje,pastu amik gaji,pastu aku nk lari dari perak..no digi da beli hahahaha..angah aa nih..sengal tul..aku ckp kite due jek,kamu kasik buyong huh...aku babap kamu kang...

penat oo00oo..bkn ape..aku...mmg da ilang perasaan..entah..bile agaknye akan wujud balek ehh..kosong...macam pokok,ade buah,tapi takleh makan...tak gune ati aku nih,nk tggu die kembali spt dulu sgt susah...maybe sbb aku da penah keluarkan seluruh hati,dan skang nk kasik cambah pon payah...

aku teringat cakap sum1..bile kite rapat ngan sum1,kdg2 kite ingat bile kite rindu kat org ty,itulah cinta...tapi sebenarnye,korang juz nk sum1 utk bercakap,berkata,dan melayan ayat2 penin otak duniawi dan fantasi...sampai bile aku nk jadik camni eh..huhuhu

sadaqALLAHulazim...

0 comments: