Tuesday, July 04, 2006

isnin..

assalamualaikum..

salam sejahtera utk kalian dan semoga mencari kesenangan untuk diri sendiri dan masa depan..huhu

ari nih,bangun lewat gak..ade aa kul 11 lebey..bangun2 mandi2 gi minum2 kat pekan..mak bising2 jek tanak minum kat umah huhu..da aa bgn lewat,mandi2 teros kuar umah..:P

tengahari plak,g anta yop balik kl..naek bas..sblom tuh gi makan kat megopleks..dan faveret aku mesti nye mi kari..sedap oo00oo00oo..tapi susah nk dapat melayu masak sedap pasal mi nih..aku gi belik kedai ade cine tuh..tp halal aa..tau rr halal..satu lagik,kalo naek bas trans,balik dari melake die singgah kat r&r mane ke sg buloh ke tapah aku lupe,kat situ ade kedai tukang masaknye cine,aku ske makan kuaytiau or mi goreng..sedap gak..best..lagipon bab2 mi nih org2 cina yg terer...melayu kalo masak jarang same rasenye..ari nih masin..esok elok jek itam ngan sedap..pastu lusa da putih lak mi nye..adehh...:P yop naek bas kul 3 ptg.pastu aku gi amik tape yg di render kat gm,rm80 beb..korang mmg naye kan aku..aku balik2 tgk isi tape,paling bengang ngan tak puas ati rr...24 minit, cerita pasal kite main petang2 jek..malam retro tadek..ampess...tak pueh ati tul..menci aku aa..keje camni,rugi duit mase sumer..hasil cam siol..

maen msg ngan angah..rindu kat angah..sangat nak jumpe...huhuhu

aku msg nadia,cakap tape cam siot..aku igt tadek amik shoot malam retro tapi nadia cakap ade aa plak..mampos ini macam..tape cerita tahpehape,takkan nk burn kasik korang gak..dvd lak tuh..penin aku aa...

dan rayuan...k

aku tepon puan nora,tanye pasal rayuan..puan nora tanye ade wat rayuan tak?aku cakap ade,aku da pos ngan faks kat dekan..then die cakap nanti die call,sbb nk tgk surat rayuan aku..

pastu die call dalam kul 2.30,die cakap die da dapat surat rayuan aku..pastu die cakap pasni ade msyuarat fakulti utk bincang pasal rayuan..dekan ade gitau,budak2 diploma yg apply masok kutkm akan diterima scara otomatik..tapi tatau aa lagik..pastu,die nk kene tgk pointer,pastu kelas yg aku apply,kalo full kene ubah2 sumer arr..aku tanye,konfem ke dapat nih,die cakap,dekan da gtau kalo budak dip yg apply diterima jek..huh at least ade lega ati aku denga camtu..tapi still tatau lagik ending nye..kalo dapat aku akan balek ke bumi melake,mengadap melake,dan berharap melake menjadi satu keindahan utk aku..huhuh dapat jupe kengkawan..my sis,the damn adik ipa,dan sumer2 rr..rindu nk gi makan kat kedai pakcik angah huhuhuhu...

ngantok..esok nk bangun awal..skang aku da jadik s/u rumah..sumer kene buat huhuu..macam lepas spm..masak2 sidai baju surarumah..hehhehe..sape aa nk kejot aku esok nih..huh

-end-

0 comments: