Wednesday, July 05, 2006

sambung..sambung..

tibe2 mcm nak menambah ape yg aku mepek2 semalam..hahahahha...semalam aku tertidor aa plak..aku nak edit post semalam macam tak best aa plak..selalunye,ape2 aku tulis,aku jrg bace balek..hahaha sbb nnt msti aku tau,ape yg aku tulis tuh merepek...

ermm..pasal smalam2 tuh sumer bergantung pade ape yg kite nak..ape yg kite hepi dan ape yg kite buat asalkan ianya membahagiakna diri sendiri..sbb kalo terlalu nakkan sekeliling kite,kuarge,kawan2 je hepi tapi kite tak,susah gak tuh masalah jiwa gak tuh..huhuhuh pgalaman hidup,tingkah laku,personliti,kite bentuk berdasarkan diri sendiri,dan itulah yg akan org2 sekeliling kite nampak..dan mencari seseorang utk memahami diri kite mmg susah..syukur seandainye masih ade yg memahami...


0 comments: