Wednesday, August 23, 2006

chapter one :: today

assalamualaikum..

mengantok...hahaha no wonder sbb skang da pukul 6 pagi dan aku still ngadap pc utk bngkel 1..huh nasib baek...berbaloi gak aku tak pegi kelas mlm tadi,aku isi dengan meniduri bantal aku..dan skang aku maseh mampu berjage(walopun da lapan kali menguap..:P)..mintak2 esok leh bangun tdo..kelas kul 11..hope ade org kejutkan(ye..awak ar kejutkan ekk.)...

jadik..kdg2 akan rase sangat busan melakukan perkara sama,makan mende same,mnum air same dan bersembang ngan org2 yg same..tadi mkn kul 11 mlm..dkat2 kul 12 gak ar..skang tgh lapo balek nih..pas mkn lepak2 kat dataran mbmbb yg bercahaye...paling tak tahan ade satu grup bapok pon sebok nak melepak..balik umh ar..kalo cun takpe gak org ramai usya korang..nih da ar gemok2,itam2..adehh camni pon ade niat nk jadik bapok?

life

hurmm..camne ek..tgh tunggu loan masok..mintak2 sblom cuti da masok..mls nk balik cuti..balik perak..better aku dok sorg2 kat melake nih..tadek beza pon..dapat loan,nk beli ape ekk...kdg2 aku penin gak sbb mcam2 bende aku yg majuk skang nih..
i-pc ~~ of coz aku kene tmbh ram,dan hardware2 penting utk kasik up...
ii-moto ~~ kene tuka taya nih...
iii-kasut ~~ aku mmg seorang yg setia..dan aku akan membeli sebijik converse..dan aku takkan mudah berubah hati
iv-levi's ~~ macam tak perlu jek levis nih..maybe aku tunda ke sem depan hahaha...
v-baju ~~ no need lah...
vi-holiday ~~ huh??genting is nice..singapore also ok..tp igt nk gi jalan2 ar..kedah best tak?lepak sehari dua..better i think dari lepak ipoh..
vii-makan2 ~~ hurmm...huh..err...i miss mcd..sorg2 tak best gak..hurmm..piza?

dari sedikit rasa

aku byk berfikir skit ari ni..ttg esok..awak of cos sy mmg sangat pk..hurmm do u really nk dtg sini..holiday..or bcoz of him or...me?huhuhuhu..betul ar..hidup nih mcm roda..sekejap kite sangat seronok..sekejap kite sgt sakit..
sori...ermm...sy nk sangat tanye2 awak pasal present awak smalam...tp ermm..i care bout u..but sumtimes rasa sangat penin dn entah ar..bile berfikir tentang 'di antara' kita..i miss u a lot..sangat rindu nk jumpe...spend sum times..buat sesuatu yg mungkin takkan dilupakan..

kejam ke saye suh awak clash ari tu?hurmm...

0 comments: