Tuesday, February 13, 2007

13 februari 2007

assalamualaikum..

awak..ape yg awak buat..hurmm...tak yah wat mende2 tuh..tak elok utk sape2..

bkan sy tak apprciate ke ape ke ape awak buat..cuma bende tu tadek gune..utk ape?lupe?huh..sy tak rase ape2..teros terang sy dah tadek perasaan...:) was it gud for me?entah..life kene teros..menyesal?ape tuh..hurmm...sy da tak rase pape da..imun..lali..sedey?hurmm..awak..awak salah pilih tarikh utk msg saye smlm..betol...sbb esok 14 februari..igt?14 februari,marrybrown shahab perdana?hurmmm...bila sy cakap perasaan da ilang..awak tau dak..mungkin smpai sy berjumpe sesuatu yg baru..yg lain dari perjalanan hidup sy sebelom nih..atau maybe smpai ble2 camni..

insyaAllah sy masih bleh bernafas..berhidup..sebelom nih kan sy da penah buat begini wak..time awak kat uum pon sy penah buat..jadik ke?hurmm...ape yg buat awak fikir utk buat sumer nih..cadangan sape?huh..tak berbaloi..kalo nih cdgn kawan2 ke sape2 ke, awak cakap cerita kite bukan cerita biase..byk episod..pelakon pon ramai...:)

awak tau nape sy tak msg awak,call awak?hurmm..sbb sy yg biarkan camni..sy nk tgk ape awak akan buat...

:)

end


Sunday, February 11, 2007

assalamualaikum..

huhuhu..aku penah gitau..satu mende yg paling aku pantang dan tersangat pantang...tengah hangin2,aku tepon,pastu org yg aku tepon tu nk tanak jek cakap,pastu teros letak fon,tande die plak hangin...mmg aku pantang gile..wahahahahaha

syukur aku maseh dapat berwaras..kalo tak mmg naye jek aku angin balik..

ahad 11.2.2007

cuti da stat...seminggu lebih till CNY..malas nk balek ar...tapi mak da 3 4 kal tepon suh balik..hahaha tggu ar 2 3 ari lagik...sempat gak stadi 3d nih..esok nk anta essemen 1...huhuhu da siap tapi aku nk tacap2 skit...hehe mane aci..niza wat logo gerak2..aku tak gerak2..tpakse buat cantek2..kasik cekgu kagum..arituh salah time..aku igt kelas ganti ari khamis..rupe2 ari rabu..mati gue...

cuti..utk ape cuti?hurmm..dok umah..tgk tv..mkn..boring..dating?huh...len tahun ar...bila org lain cuti,aku kat sini...aku cuti tadek sape nk balek...lepak sini pon ok...gi lepak umah padi pon ok..sempat gak aku bercerita tentang perempuan..hahaha seperti biase byk masalah adi-intan yg perlu aku selesaikan...tapi nmpknye alhamdulillah..dua2 semakin memahami dan intan semakin merubahkan diri dan pandai eksploitasi keadaan jarak jauh..huhu berkat semangat cinta diorang aku harap dapat kekal..apapon yg penting,jgn berharap keadaan cinta itu sama bila jauh dan dekat..sape yg LEBIH mencintai, die akan menang..:)

kdg2 rasa sonok dok sorng2 nih..walau sunyi..sepi..at least aku merasakan ketenangan selain berhadapan dengan keributan di luar sana...

semoga esok..akan ada satu lagi hari utk aku teros berjalan dan berhadapan...

end

Tuesday, February 06, 2007

3 weeks without her voice...can i?

hurmm...

am i dead?

testing 1...2...3...

assalamualaikum... azan subuh..pasni leh tdo jap...pastu kang samung bace lagi 2 bab..pastu kul 2 ade test hahaha...test mende nye...midterm maa.. BITM 2123 Digital Audio & Video Technology...uhuhuhuh nak nages igt mende nih.. pastu kul 4 ade test data struct plak...adehh... tadi jupe puan Lin..bincang pasal DFD bengkel 2..nampaknye demand semakin meninggi..dapatkah aku pulang bercuti raye cine??huhuhu..kene balek..da ckp nk balek..mak pon da asik tanye bnda same..hurmm...

hari semakin hari..semakin jauh atau dekat ada pada hati...bertanyalah...seandainya masih ada atau sudah hilang...


arisya...how are u now?sehat?msti byk main eh..huhuhu jgn nkal2...:)

kdg2 aku menunggu..kadang2 terasa sangat bersendiri menunggu..tentang ape?itukah masih aku atau mampukah berhidup?searching for smthing yg mampu melihat aku pd dalam..agak seronok melihat teman2 semakin mengorak langkah menekel hati aweks...menjaga hati..bertanya pada nyata nya aku tentang permasalahan mereka..im too good to be the listener...too cruel in giving advise..too much to talk about life...to be just one and the only me..only me myself and..hurmm...was it me?else?

membebel...rupenye ade yg rindukan bebelan aku..ade yg membenci...ade yg sakit ati ade yg menjadikan penawar perjalanan...sebenarnye bila aku bercakap, aku berharap korang dapat berfikir ape yg aku katekan..bukan sekadar terima sindiran atau teguran, tapi berfikir menerima di sebaliknya...tapi siapa yg mampu mngerti..bertahan untuk aku...berhidop utk aku...menjadi bahu sandaran..dan aku masih tetap tangga utk kamu mencari sinar di atas sana...dan lebih selesa menjadi itu dari aku sendiri keliru...

pening..bukan sumer tujuan manusia mncinta atau dicintai...ada yg sanga tberharap seperti filem2 korean japan indon,menjadi pasangan romantik seromantik filem2 dan drama2..sedangkan realiti hidup takkan lari dari permasalahan...yg mampu lebih sefahaman akan menang..yg kalah akan diam, sekadar merenung kehilangan..dan gagal melakukan sesuatu..

dan aku..masih sendiri...di pagi...

-end-

Monday, February 05, 2007

frustrated..

assalamualaikum..

sangat frust..sangat sedey..hampir nk menangis aku tadik bila wisel penamat di tiup oleh ref buduh tuh...aram tul...linesman pon sengal..gile rr..last time perasaan aku gini mase..clash dulu...sangat sebak gile bile tadapat gi final..hurmm..kalah pada fkp, 2-1..dan yg buat aku sangat sedey, dua2 gol aku lepaskan mmg bola aku...tapi ngape aku tadapat gerak?huh...