Thursday, March 01, 2007

starting of 3rd..

assalamualaikum..

sedikit untuk minggu nih...huhu mggu nih agak memberatkan skit..aku ade test(intenetTeknologi,animasi) aku ade midterm dan bengkel..huhu dan kejadian aku hampir mati...

bengkel..

penat2 aku buat banner, reka logo bleh plak pn.lin rejek..camtu2 jek rejek...gelak2 kan banner...gelakkan logo..tapi itu better dari die ngamok..hahaha kitorang pon gelak ar skali..cuma bila die tnjk cth budak psm nye website, aku cam sedikit terkeujat...mampukah?pernahkan aku terfikir nk develop satu website yg sgt tinggi demand nye..hurmm ade sedikit tertekan sbb nk kene recall sumer php dan script2..tapi cam pn.lin cakap, elemen multimdea lbh diambil kire since kitorang budak bitm..hurmm hope function2 dpt berfungsi...setakat nk hias2 tuh,kasik masok elemen2 no hal..design jgn isau tapi koding2 ade sedikit masalah..tapi setakat nih ok jek..

test..

intenetTeknologi...cam biase stadi maut2 tahpehape yg kuar..tapi nasib baek aku bace..sekurang2 aku tak blur dan aku tau ape aku cari kat soklan tuh..ipSec,cookies,telnet bole la jawab...lagipon amik exam dok seblah budak2 bitc, sah2 aku tiru hahaa...

animasi...maseh blom lagik...patotnye kul 2.30 ptg tadi..tapi lekcerer meeting..penat aku tggu kat lab..arems sunggoh..

huhu..ape nk stori..lagu...ade beberapa lagu baru donlod..mls nk wat review tapi..

1st lady - never been replaced
def gab c - di umpan mimpi
fiq (mentor) - 3 malam tanpa bintang
jinbara - farhana
adam - joget lambak
the fabuous catz - papa jahat
minda - bersama mu lagi
royce - 2 kali cinta


hurm...

lagu 1st lady tuh..ade cam bunyi2 kotak musik plak...mule2 aku igt kotak muzik adiah ke..huhuhu
defgabc....stat dari ibukota cinta,merah,aku mmg ske ngan lagu diorang..lagu nih lagu lame tapi baru jumpe..
fiq..bahan ujikaji tv3 adalah bintang yg paling ampes..pija mentor taun lepas pon ilang..nabil?jd pengacara remaja..hurmm skang tv3 wat gangstarz...adehh...lagu nih not bad cuma membawak ke zaman 90an ala2 eddie hamid bersama2 anak2 groupnye mcm spoon,spin,sumer2 tuh...
jinbara..diorang mmg pandai wat lagu..contoh cam lagu kasihnya laila,ho sim baik hati,sangat lain susunan lagu diorang...farhana..citer ttg awek srawak...
adam..hurmm stail boria..cuma adam..hurmm boley la...layan kan KRU...
papa jahat...huhuhu ekceli, sape2 yg rajin berkawan ngan or ramai,rajin search,rajin bertanye,byk bergaul ngan kawan dari pelbagai versi, maka korang akan tau bahawa tajuk lagu nih adalah salah satu tajok klip lucah 3gp budak melayu...cat farish kene pandai jawab la kalo orang tanye..
minda..best gak lagu nih...aku layan nih...from indon...
royce...another indonesians...aku penah dgr diorang kat carta era, jadik artis jemput2...

mati..

aku tgh speeding moto aku, jln raya mmg free..naik moto...jalan klear..kat depan tu ade simpang 3..lorong bertentangan aku ade sebijik keta dah berhenti,bagi signal nk masok simpang kiri aku..aku tambahkan laju,dan tibe2 kete tu jalan nk masok simpang..fikir?
syukur aku selamat..tapi ekceli mmg aku fikir mati..sbb aku tak tekan brek..dan berharap melanggar jek..
hurmm..syukur byk2..cuma aku terpikir gak..kalo aku eksiden..masok wad..masih ada ke mereka menyayangi?

erkk..da kul bape nih..kelas pagi la..

selamat malam..

0 comments: