Wednesday, May 02, 2007

audio video

the crews...juan,majinn,wawa,ina,irah,balkis



tok mekap..


tok tacap...


tok ketua...


aku di tacap...


aku dimekap..



irah..


nenek tua..



wawa


majinn


juan


grab from frenster...irah, ina, balkis...



huhu..aku ske kerje grup..sbb pe?sbb grup aku?komitmen, kerjasama, sangat menarik, dan produktif?entah...tapi aku sgt ske..
nih aku...hahahah...betol...nanti ar kalo rajin ade ar cite nih kat youtube...cuma cam gelap skit...maybe sbb pencahayaan yg tak bagus..huhu tapi aku sgt ske ngan grup aku...nazuan,ina,balkis,thirah and our mekap artist, wawa...huhuhuhu....director nazuan penoh idea, n tak teragak2 terima idea2 aku,balkis...and editing, aku buat kat pc aku neh...kasi masok bunyi saun efek...huhuh aku sgt ske, cuma kalo dapat ar, aku teringin nk wat cerita sendiri...kalo cukup duit, ade geng, leh gak masok festival filem pendek tuh...

audio video, belajar tentang editing audio dan perkara2 di balik tabir sesebuah penggambaran cerita..penggunaan kamera, cahaya, reflektor, saun efek all those kind of thins mmbuat aku lebih faham tentang situasi sesebuah produksi...dan aku sangat ske...entah...entah bila dapat menghasilkan kerja begini lagi...

mase presentation sgt best..aku ske MIA..die sgt comey gle ngan muke innocent gitu..citer antu nasik lemak, idea yg simple tpi menjadi menarik mungkin sbb ade along yg ade pgalaman teater..citer jamsari, shot bagus,jln cerita dan idea menarik..huhuhu aku rase tak penah aku terfikir buat bende2 nih tapi...:P

this is our movie...




0 comments: