Tuesday, May 08, 2007

fuhh..

ari ni aku lupe nk tdo..sbb aku sonok main2 ngan cs2..aku donlod brushes byk giler..explore cs2 n buat 2 3 artwork...simple n kejap je siap..asalkan ade mende yg aku nk wat, bende akan jadik..lain ar tak kasik tajok, tetibe suh wat artwork mau penin aku mikir..artwork2 aku letak kat fster..hope ade yg komen sbb aku nk tau gak tahap mane kekredibilitian otak aku...wahahahahahaa

oh..ahh..ur sms rite..hurmm

sy tatau sy patot gembira atau sedih bila awak ckp awak dah single...cuma jgn bersendiri..itu takkan dpt gembirakan hidup awak...jgn bz2 sangat..sbb nanti bila terlewat akan hilang sumer ape yg patot awak dapat...kegembiraan...sumer...awak berhak dapat kehidupan yg lebih bahagia..lebih gembira...doakan awak dapat sumer tu...sy ade kat sini..if sumthin u need..:)

pagi tadi ade org tepon..

caller : hello majin..hg kat ne?
aku : melake ar..awat?
caller :weh suhaizan nk jupe hang..die ckp die tadek sumer markah2 hang...

pehh...padah..tak larat ar nk repeat lagik...tipu ar tadek markah..siot jek...cepat2 aku tgglkan pc, gi mandi shoot ke fakulti..sampai fakulti dak2 nih cakap diorang mesorat..pehh payah aku gigih sampai diorang mesorat ekk...lapa plak tuh..usya duit ade ar skit..apit ajak minum kat cafe...layankan teh tarik...hhuhuhu...pastu aku nek lik fakulti..pehh tak abis mesorat lagik...aram tul..penat seh..dah ar budak2 asik tanye ''ko watpe sini?''...ade ar lapan kali aku jawab, nk jupe suhaizan...mcm tatau plak..pastu tanye asal tak balek...''sem khas..aku bkn pandai cam korang..''huhuhuhu..realiti...pandai??result??

tadi juan buzz aku, cakap da kuar audio video...pehh dapat b- lagik...adehh...penat ar ini macam...

animasi b-
audio b-
bengkel 2 b+

dah 2.90 gpa aku sem nih...nk kaver IT yg aku rase failed tuh lagik menyesakkan pikiran aku..waduh...waduh...semoga teknokrat and DS aku success...jgn ade C...kalo ade C nescaya akan merudum lebih jauh....

tadi gi pejabat asrama..nk daftar asrama sem khas...

opis : bape org nk daftar?
aku : 3..tp lagi 2 gi suksis..lmbt lg balik...
opis : bile balik?
aku : tatau ar encik..esok luse kot...
opis : nanti ar..diorang balik baru daftar...
aku : kalo tak esok, luse sy daftar ekk...
opis : ok..

cantekk...tadek penat nk angkat barang..pasnih aku try ar ckp, barang dah kemas ar kat umah tu..malas ar nk susun balik...hahahahahhaha...tapi ade spoil jugak...anip pegi daftar sorang2..sengal..cipan terbang tul ar...malas aku nk deklerasi ngan org2 tak rapat nih...byk masalah nye...lantak ko ar..angkat barang ko sorang2...igt aku kuli nk jage angkot barang korang sumer...wahahahah jahat aku...jahat...kompom...

tadi kuar..gi makan..apit ajak makan jauh skit...seri percik, kat malim...

ade sedikit rase tak best..aku tatau ar..cam panas skit tempat tuh..cam tak berape user frenly..wahahaha..betol..sbb aku tader rase nk try sgt ape yg best kat situ..tatau ar panorama ke ape ke..huh tadi gi mkn ade dak2 nih..ramai gak da2 fakulti yg nk gi bandung malam esok...nasib aku tak join AJK fakulti..kalo tak padah ar..aku tanak rebut byk2 sangat..walopun peluang sekali seumur idop camnih, tapi kalo kendong byk2 pon berciciran gak nanti...berciciran??aku dah pon lepaskan peluang kerje ngan tv3..kerje pelatih tv3 mcm belakang tabir rancangan2 kat tv tu...kamera ke editing ke ape ke...kerje nih utk satu siaran tahun depan..satu program realiti..aku tolak sbb kerje nih perlu ade time siaran langsung tuh..kalo ar die kaco time aku blaja sem depan camne?tak ke nahas?baik aku tolak..daripada aku bawak sumer mende..nk sibukkan diri pon aku tau camne nk hepikan diri gak...tadek ar nk penat2kan diri sangat..tension nanti...otak jadik workhaholic..lifestyle changes..sumer berubah and akan hilang life nanti...serius talking sbb itu cakap2 dari senior2 webkl..pengalaman diorang..takkan nk bantah kot...

anset..

anset aku jatuh wat kali ke 73 tadi..pehh...panas aku panas...tadi lagi ar...tetibe mati...pehh bertmbah2 panas....sah kompom dan nyata anset aku akan bertukar ganti sem depan...

tadi mak tepon, tanye pasal kelas..sebabnyer..pasal trip nk gi indon...mak cakap x best rr aku tak gi..sumer pegi..aku bkn ape..cam aku cakap atas2 tu, aku tanak kejar2 sangat...payah ar..bkn tanak pi..indon beb bukan siam..tengok ar..lagipon kaco kelas ar..takkan kelas sem khas pon nk burn...camne nk cakap kat mak aku ek...

dearest...

im waiting ur call..if u need to talk..ok?

miss ya smile..:)

0 comments: