Wednesday, May 02, 2007

internet teknologi

huhuhu...ade beberapa perkara menarik yg bakal kite tahu tentang subjek ni...samada aku mampu bertahan atau aku akan failed dgn cemerlang...sumer karena presentation grup yg tak siap..

grup aku, niza, semi n kong...aku tanak salahkan sape2 tapi niza nampak cam sgt free..4 subjek sdgkan org lain ade 6 subjek nk pulun..tp die asik men game..pastu asik kuar mlm jupe pompuan dier..balik tgh mlm, main game pastu tido...terkadang terase gak ape yg die wat tu tp aku tak reti ar nk marah2 org...tapi sbb die pnh ckp die nk buatkan pojek tuh, kitorang pon rilek2 ar...cuma aku kesian kat semi...walopun semi cakap sumer org bz tp secara tak langsung aku kesian gak..bygkan aku sibok pulun bengkel ii, php sumer2 alah tuh...semi plak bengkel ii dier, pasal nk upkan network..niza ngan kong...hurmm...kong pon asik sangat ngan persatuan2 dier...penin aku...awek lagik...awek die dah ar tahpehape...cam siot...wahahahahha..ekceli aku tak kisah sgt kalo korang nk kuar malam2 ke jupe awek2 korang ke...bkn sbb jeles...tapi bile ade keje kene ar jlnkan dulu..hurm...ikot korang ar..kalo tanak berubah gak mmg aku serik ar ngan korang...betol nehh...

so far aku leh jawab final die..cuma aku tatau apakah die akan memandang aku seperti nk tanak je bg markah atau menolong...

0 comments: