Friday, August 31, 2007

life after merdheka

malam2 gi tgk merdeka..

bangun kul bape tah...

lapa...


air...



and lastly pencuci mulot...


sangat busan ari nih...

tgk wayang?hurmm..tgk bola?uhuuhuh...tgk tv?tah ar..mari melawat melake...

Monday, August 27, 2007

end of augusto..


assalamualaikum.. akhirnya tlah jatuh ke bulan augusto..bulan merdeka..hahahha semangat patriotisme btol..

since julai dan skang da nk masok september..cerita ceriti yang tadapat aku ceritikan..sumer berlaku dan berakhir...semua tertanya dan terjawab..sumer tercerita dan terahsia...

skang da ade intenet kat bilik, strimik share satu umah, akana jadi lembab so pagi2 ar mase yg ade utk aku...
bilik sangat selerak..sebilik ngan niza n juan, 3 orang besa dalam satu bilik huhuhuhu..gilo tul..sesak...3 orang and 3 pc???

aku dah lupe cerita ttg julai..cerita ttg ogos...hepiness?

sukan antara fakulti 2007

sabtu 25 ogos 2007

aku masok team chess..mule2 aku igt esok game, so aku cam buduh2 je ar tadek pape yg berlaku...tetibe ade org msg "game stat kul 11, kul bape ko nk bgn?"...aku igt recall utk bola baling, so dengan keadaan ujan lebat n aku baru bgn tdo, aku reply ar "ujan lebat,ade game ke?"...lantas aku di balas "ujan kat lua, main dalam dewan"...hah???gilo..men pe plak nih...rupe2nye salah info..chess ari sabtu,handball ahad..aku igtkan terbalik...hahahah

main berpasukan..satu game, 4 laki 4 pompuan...so 1st game aku dok tepi jah..sbb aku kene dende ngan manager yg cun sbb dtg lmbt...hhahahaha..first game kalah, 2-6...2nd game aku masok..sangat sonok..boys mng sumer, tp ppuan mng 1...next game, aku sgt sakit ati..aku tau die nk wat 3 step kat aku...aku saje bia..last2 aku lupe..maka aku paling awal kuar...and kalaha 2-6...siot ar...final game, oleh sbb aku dikuasai rasa tak puas ati, maka aku melancarkan serangan 3 step kat oppenen aku...hahahaha bjaye....hahahahah cuma sayang, kalah 3-5...sangat tensi...

ahad 26 ogos 2007

aku main handball utk fakulti..stat dari ku 8 pagi..ujan sangat lebat menyebabkan aku rase nk gi tdo..tapi berkat smngt kwn2 team, aku bgn gak...stat2 moto, cam siot..moto pancit...apakah ini tandanya??lantas aku mengambil skut ardi..huhuhu

aku dapat jd first 7...

first game..nk biasekan diri ngan padang n bola siol..main2...mng 2-1...
second game...mng 3-0..dapat gak skor sebijik assist sebijik huhuhuhu..
pastu mng lagik 5-0 hahahaha..aku assist jek...
last game, kalo kalah mmg masalah..sbb fkp folo rapat..n last game lawan fkp!hahahah...ending...seri 0-0..and kitorang johan hahahahhaha....

sangat penat...main dari pagi smpai ptg..aku da terbakar da nih...itam nih...esok cuti2 msia ar..mls ar nk gi BACA...tp takot ade midterm plak sbb smlm da batal midterm..hurmm moto pancit, lagik satu keje nk kene buat...adehh....

takpe2..aku baru dpt tdo 2 jam...tengok ar sok cane...haahahhahaah

-end-