Friday, November 02, 2007

salam..

sngat lame aku tak menulis..mmg lame..since aku sangat bz ngan keje2 n bukan keje yg banyak dan aku cuba utk meneutralkan keadaan hidup, mmg aturcara hidup aku sangat penuh..tambah2 dengan persekeliling yang memaksa aku lebih berada bersama2 dengan manusia berbanding berhadapan dengan pc..ehh aku da tak pakai pc..laptop huhuhuhu..menghadapi hidup bersama manusia2 nih membawa kite ke arah satu pengalaman lain dalam hidup, brbanding berhadapan ngan bende2 x idop cam pc,keta,moto,binatang...and deal ngan manusia jugak dpt bawa kite lebih selangkah dari org lain dalam konteks kematangan..semakin kite byk deal ngan alam,byk menghadapi jiwa manusia,byk melihat telatah,perangai dan seumpamanya, kematangan dalam menghadel sesuatu situasi akan tercapai..

btw maybe kenape aku da lame x menulis, mybe sbb aku da tak perlu sgt nk duduk sorg2 pk mslh negara, maybe gak sbb budak2 umah aku nih boleh di bawak bersembang..tentang semua perkara..dan lama2 baru aku tau sikit demi sedikit, hukum alam yg tak pernah bosan ngan kebanjiran telatah,ragam,masalah,keperibadian manusia..satu demi satu perangai diorang dapat aku kenal..baik laki atau perempuan, ada saje yg menjadi kambing itam...

ari ni dah 2 nov 2007...malamm ni ade satu paper sebelom aku berehat selama seminggu utk paper aku seterusnye..11,12, and 13 nov...uhuhhu

mari membaca...

adios!!!

0 comments: