Tuesday, April 01, 2008

antara mac n april

salam..

da masok 1hb april..huhuhu..bila semalam menjadi antara waktu2 tersibuk...terkejar sana sini sbb projek grup..ohh..anda akan menyaksikan gamba2 yg takkan tersiar di mana2 paper atau majalah gossip..
hahhahaha..malam tadi..aku pegi umah wawa..wat keje..gis yg penin..sbb selasa(esok) anta and prezen..dah la tak stat ape lagik..wawa pon da isau..dlm kul 10 camtu aku smpai umah dier..ade kak ayu..naseb baek...kak ayu org kuale..aku tatau pon..tau ni sbb ari tu time balek aa..aa..balek raye aji kot...tetibe satu bas lik ipoh..aishhh aku tanye ar lik mane.."lik Kuale.." sah org perak..aku rase org perak je, kalo sebot kuale diorang tau la kuale kangsar huhuhu kak ayu..nape wawa pggl kak ayu?akak?tua kah?atau aku muda kah?atau sebaya kah?hahahah layannnn..ade kak ayu tadek ar isau sgt aku..tadek ar dok dlm umah berdua je ngan wawa..ade la org ke tige..org ye..btw aku tak rase pape pon kalo mmber ppuan ajak masok umah ke,gi umah dier kat kg ke..laki ke ppuan ke same jek..aku cuma rase segan kalo ramai2 contoh kalo gi umah padi, ade mak bapak dier akak2 sumer ade kompem aku tak masok umah..tp kalo ade adek ppuan die sorg je ke, agak laju gak aku masok hahahahha...tadek2..mcm pegi umah adah ari tu, ade mak die sorg jek, tadek ar segan2 ke hape ke sgt..mcm kat umah wawa nih ar..ade kak ayu ngan dier jek, sekati2 aku je masok dapor amik air hahahhaha..:P aa..a..wat2 keje, tetibe tnampak mende nih...cj7 kak ayu..apo laie..den pinjam metar..wat2 shuting gamba..gamak nye gamba nih ekslusif utk ade kat sini jerk..kalo nih ltk kat fs nih kompem2 ramai menuding jari dan menggelakkan aku nih...hahahhaha..ana jgn gelak2..senyum2 per...:p





wat2 keje gis smpai la kul 1 lebih aku kat umah wawa..pastu tnampak plak tedi bear wawa..ape ke name dier..BONIE..tak smpt nk amik gamba aku da talarat..nk balek tido..ahahah..

kuar je umah, da kul 1..agak sejok gak ar..lame da gak aku tak kuar kul 1 gini..terasa lain lak sejok dier..tp still ok..nk minum2 dulu ar..on d way balek singgah Infasha..lyn tv jap sorg2 kat mapley, smbil minum2..huhu..penin oo00oo wat GIS nih..camno den nk present..present part yg den buek takpo la kot..uhuhu...sojak bilo den dok nogori nih weh..abes minum, lyn bola jap kat tv mamak, aku chow..balek, penin oo0oo aku samung tgk citer Dunia Baru the Movie yg tlah siap di donlod..layannn citer ringan2 camni..adehh...pada sape2 yg ske mengkritik filem malaysia, filem2 camni nk kritik watpe..aku tgk tadek masalah pon filem nih..ringan..sesuai ar seisi kuarge..berbanding citer2 yg lain yg byk cemolot2 tak sesuai ngan usia budak2 skolah tuh korng tak bising plak..benci giler aku..

ade satu part yg sgt sedih aku rase..fazley colek anizah nk kawen kat siam, pastu on the way tu die tlanggar pakcik tua..pas scene anta ke hospital, scene die tinggalkan pakcik tu balek kat tmpt dier langgar td..ok, camera die amik shot cantek, ngan sawah padi kat blkg cantek, lagu cantek bg aku sgt best scene tu ar..bila pakcik tu pon blakon cantek,serios..scene nih aku rase best..

hurmm..

mlm td before tido...dak2 ni ym..

"esok tadek pezen GIS"..

pehh..gua penat ni beb wat keje..lu leh wat propaganda baru plak..gua tak kire..gua msg balek kat sumer org..

"esok kelas batal...."

hahahha..niat dihati nk kenekan sumer org..tapi aku yg tak bgn..sbb tu aku leh tulis blog pagi2 nih..:p

gua igt nk gerak dulu ar..nnti samung eh..

-end-

1 comments:

Blooming Sakura said...

Bukan setakat senyum lagi dah...dok guling2 sambil tergelak terbahak2 dah ni...

i was wondering when u'll update ur blog.ghupenye nunggu masuk April br nak update..

Letak gambar manja yang xtahan tu!! HAHAHA! Serius, manja giler nmpk...rs nk trk jggt! =P