Wednesday, April 23, 2008

huhuhu

salam..

bz banget sehh..keje mcm2..nih ekceli ade pojek VR, tapi dak helmi tu cakap die nk wat..so perlukah aku tido atau menunggu die kembali lagik..aisehh...gua ngntok nehh..

tadi gi tgk bola..semi final champions league..liverpool vs chelsea..agak keletihan gak ar tp aku gagahkan tgk bola sbb aku lapa..tak dinner lagik tadi..game kul 2.30am..aku tertido pas magrib td..smpai kul 9 lebih..tetibe ujan...lebat giler..malas aku nk redah semata2 nk mkn..takmo aku..aku lyn ar game, wat note skit, main game byk..tgk pas yr soalan skit..main game balek byk...huhuhuhu




rajin tak gua stadi..wahahahhaha


gua ngantok ar...

tido dlu eh..

3 comments:

Ryehanna said...

Waaa...ade leh letak gambo diriku lak kat sebelah tu ek [Rye's blog tu ler]. Bagus2...amik gamba yg comel...bagus2...hihi..

wei! Gambar yg terakhir sekali diupload kat post nih sexy laaa!manja nyer pose!! Hahahaha...kalo letak kat fs, sure kena kutuk ni.ahaks! tapi giler jambu... XP!!!

MM HaZiMiNN said...

huh..menci i..:P

SukRuL_AzaM said...

assalamualaikum,
just nak ajak join group utem blogger,
kalau ada pertanyaan atau pandangan boleh layari

http://utem-bloggers.blogspot.com/

harap sudi join,
terima kasih