Monday, May 12, 2008

aku nk menulis pasal my dinner last week..cuma gambaq2 takde..tak amik lagik..so..while waiting..nk teros menunggu ke ek..

12 mei 2008

smalam mother's day kan..ape korang da wat?ekceli aku hampir2 jadi anak durhaka..nasib baek teringat petang dlm kul 5 lebih..cepat2 aku pi kedai topap..dlm kul 6 lebih gitu tepon mak..

aku : hello..hello..sehat ke?da mkn ke?ape buat?(aku saje2 wat cam kelam2 sket)
mak : byka la kamu..nih nape nih..nak ape?(cam tau2 plak aku tgh kering..)
aku : tu la..nih..aa..camtu ar nk gitau nih...camnih..
mak : .....
aku : hepi mothers day..uhuk2..bodek2 skit..ade makne nih..
mak : mmg..org yg kuat bodek, kuat mintak duit..

uhuk2..tersentuh aku..mmg aku kuat mintak duit..nk wat camne..aku da try jimat da..tapi sbb mggu lps nk pakai duit byk, baya deposit umah bagai..beli brg..takkan umah aku nk dok tu kosong jek..huhhuhu and nasib baek da cuti..awek aku da balek huhuhu..leh ar aku wat2 malas gi mkn sbb kering giler..kalo tak..lagipon takkan asik2 nk suh awek aku byr kot..gile ape..pompuan kan..iskk korang..

hurmm..oohh..cuti..i just felt like i miss my bucuk..huhhuhuuhuhuhuhuhuhuhuhhuhuhu damn i love her..and she knw that..:p

untuk kesekian kalinyer..aku akan menceritakan satu rahasia besau yg tak terkira..

aku nk pindah umah sewa nih..da baya da..dok ngan niza ar..sem depan kitorang ade satu sem lg..niza sakit arr ade 5 subjek..aku 4 jerk..huhuhu and tadi baru pas angkat2 barang..dan rahsianyer..aku telah mencilok sebuah meja milik asrama..ptg tadi da proses, bukak2 baraikan meja tuh..igt nk angkat sok ptg ke..tapi aku agak isau yg org2 asrama naik cek..lalu dlm kul 3 aku ajak niza pi angkat brg masok umah..macam siot..berat giler..and aku da lame tak wat keje2 berat..mengeletar beb..last jadi camni dulu, mase cuti sem, bile aku keje ngan pakcik adi wat khemah org kawen...b4 tu da penah keje dah, so the 2nd time nyer, sbb aku da lame dok ngadap buku ( konon la stadi ) bile keje rase berat plak tiang khemah nih..cam siot ar..bukan aku tak penah angkt kerusi2..setakat 20 kerusi plastik tindan2 ok jerk gua angkat naek lori..tapi sbb da lame tak wat kan..mengeletar tangan aku..nih skang nih aku tegak ni..tengkok pon saket..laalallalala..saket tengkok..

btw betol ke ari ni last dok asrama nih..aku baru nk tido nih..ade yg sok malam baru bgn..

dah2

tido..

salam..

0 comments: