Tuesday, August 05, 2008

balek lagik..

salam..

huhu mggu lepas balek lagik..hahahah balek sbb saje2 tadek keje ngade2 nk balek..and lagipon aku merancang utk tanak balek cuti seminggu nih..stat 15hb da cuti tapi aku igt mls nk balek..byk keje..balek2 pon mkn je keje nyer..susah ar camni..hahahahhah





jarang gak aku tgk malam bile balek..slalu aku tido jer..tapi kekadang terase cam best lak tgk lampu2 kat hiway yg memenuhi setiap laluan..cuma sepanjang jalan aku melayan lagu2 bangla kat blkg aku..agak2 ar korang bangla2 kat mesia nih..bukan takat bangla jer yg aku nk saun nih..yg ade anset best2 leh dgr mp3 pon same gak..

first skali apsal korang bli anset gitu?sbb nk lyn lagu kan?ko nk lyn lagu tu, mmber ko tu ko igt die layan sgt ke lagu2 yg ko layan...kedepang kedepung dam dam dam bunyi gendang..weh macha kat dpn aku pon tapaham..bodo..org lain nk anset ade mp3, korang pon nk pakai..tapi minded cam budak bodo..beli la earphone..ko layan ar sorg2.nih siap ajak aku dgr wat pe..makcik dok sblh aku rilek je pegang anset die..lg power dari korang la bangla2 weh..bengong..

balik2 umah jer, tugasan pertama aku bermula pade ari jumaat iaitu membawa kereta mak ke car wash..gile ar ramai..ari jumaat pon ramai org meng'car wash'..heran aku ar org parit nih..kete masing2 tanak kalah..masing2 bawak kete beso..menci aku..



kejap jek dok umah..on the way nk balik aku tak snap byk gamba..tapi ade satu gamba pelik nih..signboard nih..


diorang ade pertandingan sambung ayat kat signboard kot..

1.taman rimba rekreasi
2.taman permainan kanak2
3.(1+2)
4.taman tasik + 2

oit..satu arah jer tuh..at least korang buh la name taman2 tuh..taman permainan seremban ke, taman rimba hutan seremban ke..adehh..mengong..

end


0 comments: