Tuesday, December 30, 2008

akhir..

salam..

hahaha..nih utk ana sbb asik suh aku hapdet..

skang da 30 disember, means da sebulan kot sejak aku stat berada kat s.alam..so far ok..umah dok ngan padi and baru aku tau ade ramai lagi umat dan budak2 parit kat sekeliling s.alam,klang area2 ttdi, jauh2 pon kinrara puchong pj..hurmm..maybe nnti bile time aku pinjam keta abg aku ke mak aku ke bleh ar aku jln ke tempat korang..kalo nk suh aku merempit agak payah..

time keje ok..datang pon dlm kul 8.30 or 845, kul 9 ar paling lewat aku gerak dari umah..dlm kul 9.15,9.30 aku sampai la kat opis kat sect 13 neh...tunggu boss2 dtg pi minum(opis tak masok lagik neh..hahahahaa)..

ape nk tulis..pasal raye aji?da lambat sgt tuh..tadek pe pon..aku baru stat praktikal da cuti raye aji..jumaat balek kampong (wahh..ayat..balek kampong..) pehtu isnin ptg aku da gerak lik s.alam sorang bwk kete yop..aku pinjam kete yop sampai ari jumaat, sempat ar aku jln2 pusing2 ari khamis sbb cuti soltan nyer birthday..hhuhuhuhu

then mggu lepas cuti krismas ari khamis...aku pon mintak la boss cuti ari jumaat, ok..mlm khamis yop dtg amik aku gerak lik parit tercinta..balek kampong melepak ngan geng2 bujang parit hahaha..sbb majoriti aweks2 skolah sumer da ade ikatan memasing..tunang kawen...aram tol melepas aku ar..:P

kerje..

takde la busan sgt tapi macam bro ayus cakap aritu bile aku cakap, aku cuma taktau bentok ape aku nk tarok kat design..means aku tau nk kene letak sumthin kat gambar or mase wat splash web tuh, cuma bentok design tuh mcm aura2 tuh bentok die mcm mane yg aku kene letak..bro ayus ckp ko bukan budak design..mmg le ko penin nk pk..hahahahha..betol gak..spanjang aku kat utem ape sangat design yg aku blaja..koding berlambak..multimedia kah itu?iskkk..aku nk kene repot kat dekan neh...so far boss pon walaupon sempoi, agak byk gak ilmu yg aku tatau diorang turunkan walopun ekceli aku segan gak sbb apsal aku tatau mende2 tuh sumer..malu jek utem beb..budush nyer subjek2 utem..aku rase diorang patot mansuhkan subjek geografi yg aku tatau ape aku dapat terjemahkan dlm kerje nih kecuali bentuk2 kontur muka bumi, subjek bengkel yg kitorang disuruh wat sistem pakai vb dimana if korang nk jadi multimedia punye budak nk lyn sistem byk2 pon tadek guna..itu patot time dip takpe kot..subjek2 design patot diperbanyakkan..peh mcm ar aku dekan nk renovate balek pentadbiran fakulti..

s.alam

ade ape ngan sah alam..sah alam..ade taman tasek sah alam yg ptg smlm ramai org..ade pas ngan pkns yg jugak asik ramai aweks2 bermaharajalela..ade mesjid beso tmpat aku semayang jumaat(saje mention nk gitau korang aku pegi semayang jumaat..)..ade kedai kopi..eh byk tmpt mkn aku rase sah alam nih..betol2..huhuhu..

boss aku dua2 tadek neh, so aku mls nk dok lame sini sbb bro issey suh aku tgk2 cari2 konsep web utk PROFEA..mm..nnti aku hapdet..



oh..maybe aku nk gi melake mggu nih..sape nk ikot?hhuhuhu...

2 comments:

Ryehanna said...

baru ku tahu dikau sini di shah alam... haha.. weh, umah kita dekat je ar... daku dok kat umah jalan restoran barra... ekeke... kim salam kat padi

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes