Thursday, April 09, 2009

khamis

salam

ada apa ngan khamis..huhu bagi can aku nak merepek sat..

tibe2 minggu nih..err ekceli da 2 minggu aku ngadap web jkns..mnggu lepas patotnye da nk stat redesgin web nih..tapi mcm2 masalah..first week aku perati die punye fail2 cam sial..berterabur mengalahkan fail mase aku wat web utk pojek psm dulu..terabur tak hengat..nk kene stadi kat mane image2 dan button diorg letak..ekceli menurut kate issey ngan ayus, b4 this diorg yg wat web nih..tp mase ptandingan web2 kerajaan ke hospital aku tak ingat, web jkns dpt no 2..then diorg tukar vendor, suh org lain yg wat web,pastu tadapat hape2 no..dah skang mule ar kelam, sbb kalah, sbb macam2 masalah, sbb programmer yg wat web diorg lari, last2 balek kat artchannel..dan skang balik kat tgn aku yg ngadap koding2 dan segala bagai..tapi tadek pape kot kan..web..css..joomla..walopun aritu aku kantoi nk setting router dan tpakse mengimport semi tapi blablabla..

end-