Monday, April 13, 2009

pagi2.

salam..

aku baru sampai opis..tp pasai pa mcm tak ramai?apakah ari ni cuti di sekitar selangor menyambut perayaan yg aku tatau atau aku terlalu awal ke opis..hahaha..

sempat aku gi isap okok kat port biase, kat jejantas ke blok 2..usya2 bwh aku tgk ade sorg awek tgh disuruh menjadi penjaga keta sbb kete waja die nk kuar tapi di block oleh citra..aku usya lame2 dan agak berhati waja gak ar awek nih seiring kete yg die nk naek..maybe sbb die penumpang ketiga so die diarahkan jage blkg kete..dah2 nak kuar, awek tuh bukan setakat ayu bertudung dan berbaju kurung tapi turut melakukan tindakan luar kawalan yang agak sopan sebagai tanda kemarahan dengan menaikkan wiper citra tersebot..wahh sgt tak pueh ati ini awek..tapi kegembiraan dlm hati die tak lame setelah sorang makcik dtg dan saun2 membebel2..sbb citra tu die punye..aku dgr ar jugak dari atas, "lain kali panggil blablabla..."..

untuk awek itu..ko mmg menyuarakan rasa tak puas hati dengan sopan..maybe sbb ko pakai baju kurung kot..aku rase kalo ko berpakaian biasa dan casual mungkin ko akan pancitkan tayar die dan melakukan onar pada badan kete tersebot..

untuk makcik citra..bukan aku nk bekap awek tu sbb die awek dan ko makcik..tapi ko bermasalah, block kete tu apasal..parking sblh kosong kot..ko pagi2 nk bikin manusia marah2 or ko mmg jenis pagi2 nk bebel2 kasik anak2 laki ko marah2 kat umah or ko tak kawen2 sampai skang no wonder la kan..

oh..pagi2 sangat indah..nasib baek aku rase tak bertampa2 tarik2 tudung..kompem ramai kat kedai makan bawah bersorak..bukan utk ko makcik..ko mmg salah..

lahh..

pagi2..

kerje...

4 comments:

semy said...

perkara2x ajaib...
1-aek5650 dah tepaking kat worldwide seawal 8.50(time aku smpi opis)
2-jumaat 6.00ptg aek 5650 dah lesap.

ebeniza said...

byk la ko...klu makcik sumer salah..klu awek sumer btol...klu awek tu xcun pastu makcik tu hot sure ko mnyeblah makcik tu..dh tau sgt dh..b'ubah la majinnnn..tiket taman buaya ngan zoo mlaka aku mana?

syahza said...

itu kurang hebat lg... yg blok kete aku lg hebat, dh nmpk aku nk kuar dia leh bantai sembang2 lagi smbl tgk aku ngn muka toye.. 15 min aku kene ggu taw.. n aku tatau pun minah tu yg blok kete aku! huh!

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes