Friday, May 29, 2009

aku copy dari balkis..

aku copy..ye ar tak sume dpt tgk blog die..pdn muke korang..hahahaha...dari blog balkis..

♣Pagi tadi dia msg aku. kate smlm dia branak kol 12thari.. ehh baby tu sm time plak dgn time aku lahir dlu heheh.. Name anak = Nur Umairah Safiyyah bt Mohd khairul Izwan. haa ni mesti la ikot name mak ayah dia ade 3 perkataan. mak dia bukan ke Siti Nadiah Halimah? Anak aku esok mane senang2 je 1 perkataan mcm name aku hehe. Sedap2 name family ko ye nadia.

Contoh name senang : Ainon, Aziz.. boleh panggil enon dan ajis. hahhaha.. name oldskul2 yg jarang ditemui.. Nanti lah aku n future laki aku carik. name mcm osman, yaacob (ejaan glemer sket).nnti boleh panggil seman dan akob.

Ehh nadia. anak ko lahir between MakDay dan BapakDay la.. besnye..Tahniah..
Hadiah baby ko nnti aku siap kan.surprise ler tak nak tunjuk kat blog lagi nih..

main point..nadia da beranak..kesian..ehh sekian..lain2 abaikan..bia la die melalut..korg kisah ape..

tahniah kat nadia..

2 comments:

BalkisMR said...

ohooooooooo kate aku melalut eh.. mls nak tules la tu, kopipes. takpe. aku kasik.

ViNN said...

hahha..aku malas nk tulis..and sbb aku baru bace, so aku pon baru tau die da beranakk..

letak la name anak korang senang2 x bleh ke..haisshh..