Tuesday, May 05, 2009

takot..

korang penah tak rase semacam..

korang penah tak kene ikot..tak kisah ar kene ikot mase nak naek bas kat medan kidd ke, kene ikot mase nak gi toilet kat bainun ke, kene ikot mase korang sorg2 nak gi kelas malam ke hape ke..takot woo..mesti rase seram2 sejuk kuku kaki korang kan..sekali die buat2 ade bunyik plak..haisshhh...

hobi or fav movies aku mmg genre2 seram misteri pakcik nih..saje..tp kdg2 terkejut2 gak tgk citer2 seram..heh tp lately mcm ade satu dua movies aku nk tgk..the uninvited,the unborn..cam ala2 seram je aku tgk trailer..lame gak tak tgk wayang..ade sape2 beran nak ajak aku tgk wyg weekend nih..kamon la...mothers day..takkan tadek sape nak ajak aku..

siot..

berbalik pada rase di ikot...

aku rase cam aku kene ikot..sejak mule2 aku blaja kat melake, aku tgk ade jek bende nih ikot aku..kdg2 seram2 jugak, takot aku tah2 ape dibuat nye kat aku..bantai di rogolnye aku..huissshhh simpang simpang...kat mane aku ade, slalu aku nampak bende nih...hisshh..dah ar kaler biru..

td aku dtg keje aku tgk bende ni ade kat depan aku..sempat aku amik gambar curi2 ar jugak...



err...

okeh..kojo..kojo...

4 comments:

semy said...

for sale..4k jalan..

Ryehanna said...

Motiff???

ViNN said...

motif nye aku tadek keje..

aku dtg awal gi keje tp moto ni da terpacak kekdahnye...so aku seolah2 mengajak org ramai sekirenye nampak moto nih berhati2 ngan pemandunye..

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes