Monday, June 08, 2009

abg dan akak ipar tersayang.

korang penah tak terpikir yg korang baru berumo 24 tahun?korang penah tak tau yg 24 tahun sebenarnye terlalu tua utk berhibur..bai..gua rase gua da lame terperosok dlm minda bos2 gua yg sudah kawen dan beranak 1, ade duit dan bleh bayau duit intenet serta berumah sendiri..gua rase gua terlalu terkeliling dengan tindakan refleksi dan reaksi bos2 gua..terima kaseh pade padi kerana tlah menyedarkan gua dari lamunan terhenti..supaye tidak mensia2kan mase mude ini utk berseronok2..

aku baru balek dari parit tercinta..eh aku harap akak ipa aku tak bace blog aku..or abg aku..or adek2 aku..sbb aritu, aku ikot abg and akak ipa aku gi ss32, cari umah kawan die nk kawen, diorg tadapat dtg so pegi umah nk bagi adiah..adiah si baang pon aku tak cari lagik..mase smpai umah kwn die, sibok la sane sini..pastu jupe la mak si kawan die..akak aku pggl mak kwn die 'mak' jugak...aku layann kan la akak ipa sorg nye pasal kan..tggu la tercanguk dlm setengah jam sbb akak ipa aku nak meneutralkan keadaan dlm bilik persalinan sbb kwn die dah bekeng2..before balek mak die suh tapau lauk..

mak tunang : fatin nk balek doh?(bunyi pelat2 tganu..)
akak ipa : ye la mak..nok balek perak..(juge berpelat2 tganu..)
mak tunang : gi tapau lauk2 tuh..
akak ipa : iskk tak mau la..malu ke orang lain..
mak tunang : ape nak malu..mak bagi..(sambil mghulur polisterin suh akak ipa aku tapau lauk..)
akak ipa : iskk..takpo lahh..malu nak amik..(sambil mengambil 5 ketol ayam goreng..)

byk gak tuh malu2 pon..akak aku nih ngidam kuat nih..

mak tunang : drive pelan2 ye..
akak ipa : ye mak..
mak tunang : carefree..

tapi pasni gua rase kalo gua nk balek perak, gua tanak tumpang abg gua kalo akak ipa gua ade..gua tatahan melihat mereka bermesra2..gua bukan jeles..tp bygkan abg korang adalah sorg yg sgt serius kat umah, kalo die cakap korg mmg kompem takleh lawan,abg yg pembuat keputusan..tegas2 sket..tapi begurau sende gelak ketawa hikihikhik...iskkk..iskk..lagipon baru kawen ar..gua rase gua tanak ar folo diorg pasnih..bertepok tampa depan gua tatkala tersalah lorong...adehhh..

ehh tadi pagi2 gadis hamster telepon..bangge plak aku..pes time weh ko tepon aku semenjak kite bersame2 di melake wahahahha..hape lagik..kitorang tag team kalo mengumpat..15 minit pon byk cite tuh..haishh..

esok nak gi PD..seminggu dok sano..den dah blaja cakap nogori neh..sape2 rajin dtg ar PD, melawat gua..kompem gua bosan nih..mintak2 awek PD masyukk..haishhh..kepade ryehanna rajin2 klik ads aku..ajak la lain2 skali..eh urie da nk fly..gi china teman pakcik die treatment..ape best nk kim kat china ek?

samat malam..

0 comments: