Monday, June 01, 2009

errr..

Macam-Macam: Wanita berusia 103 tahun guna Twitter

LONDON: Ivy Bean, 103, menjadi wanita tertua di Britain menggunakan laman web Twitter selepas bosan dengan Facebook.

Ivy yang tinggal di sebuah pusat jagaan orang tua di Bradfordsudah mempunyai 4,800 'sahabat' di Facebook tetapi kini memilih Twitteryang dikatakannya lebih menceriakannya, lapor The Sun.

Minat Ivy itu mempengaruhi orang lain di pusat jagaan berkenaan, kata pengurus Pat Wright.

"Semua penghuni di sini mencontohinya. Empat orang menyertai kursus komputer. Orang lain memilih Facebook, atau bersukan.”

http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Sunday/Dunia/20090517072558/Article/indexworld_html

serius aku taknah bukak twitter walopun ade kat blog si rye..err..nnti aku tgk2 kalo bkenan..

1 comments:

Ryehana said...

tula... bila ko nak menjebakkan diri dgn twitter?

best woo..

tp xde gunanya kalo x install twitterfox. kalo dr web, kena refresh je kejenye... :P