Monday, June 15, 2009

ini adalah pasal blog ini.

salam..mak aku tepon tadi..

mak : ape kamu buat?
aku : tadek ape..kelas abes kul 5 tadi..
mak : ade cekgu skolah mak cakap, die dah tau name dulu2 manje2 mak..die kate die bace blog hazimin..
aku : errr..

aku ade terbace pasal si eye-ryehanna..die kate cekgu BI die penah bace blog die..aku?mak aku?pehh..aku rase cam aku tadek mencarut2 kat sini..so biar ar..tak kisah pon..huhu maybe cekgu2 die ade bace pasal aku tulis pasal mak aku..heh cekgu2 pon..jgn la bising2 sgt..sian mak aku tuh..ekceli name tuh name org2 kat terengganu sedare mare blah sane panggil die..jgn pggl die gitu..kalo tak free2 mak aku suh korg kutip sampah keliling skolah..

eh..aku tak kisah pon sape2 bace..ikot suke la kan..name pon blog..sape rajin gune blog utk bisnes oline, rajinla dpt duit..cuma setakat arini blog aku tertumpu pada ape yg berlaku selain sekolah, kelas dan kelas dan kelas..semoga mak aku tak selak belakang2..post2 lame yg agak memalukan..ahaha..biase la entri zaman budak2 zaman berchenta dulu2..eh aku tadek post gamba2 lucah kot..haihhh..kepade cekgu2 yg kenal mak aku sila senyap kalo ade posting2 mengghairahkan..

habes gua..

1 comments:

Ryehanna said...

wakakaka...
abes...
pecah lobang dah weh...

:P

aaa tap aku rase selagi kita takde menyinggung perasaan sape2, xpe la kan...