Thursday, July 02, 2009

jumpe bob dan mamat.

ari selasa..mase aku tgh pusing2 giant ss13..tetibe aku ternampak si mamat tgh beli ape tah kat gerai2 kat medan selera..pastu sorg lagik..

"oi gemok!!"

ces..mentang2 ko da kurus bob..secara first time aku menyaksikan secara live akan kekurangan berat badan si bob..hampir2 nak jadi cam si aizat..kalo jd cam si aizat af tu kompem aku bunuh diri tadapat menerimanye apatah lagik si semi pon da mengemok, niza pon mengemok so tak heran la aku juge meningkatkan berat badan..tapi si bob?camne ko kurus aku mls nk tanye2..mesti ko minom jusmate5 kan?

pastu kitorang lepak2 minom kat medan selera..aku baru beli popiah, igt nk lyn tv sambil mkn popia giant..tapi takpe la..member lame..si mamat pon tengkok da berisi tapi dua2 pakai smart la..lepak2 sembang2 sambil mamat makan sizzling..si bob pon terikot la..ala diorg kayo..budak2 netwek mmg kayo..lupo la den kek sini hah..takpo la..

3 comments:

nOrazmI said...

pi giant x ajak...gua pi jusco malam tuh.yela teman2x melupakan teman..menikam teman dari belakang..hahahaa

ViNN said...

wah..siapakah menikam mu wahai semi..takpe..esok tgahari kite sembang2 kat umah ko..

semy said...

barang siapa yg berkata2x ketika khatib sedang berkhutbah..walau dengan berkata diam sekali pon..maka luputlah pahala jumaatnye.....