Thursday, September 17, 2009

maaf.


kita sudah hampir di hujung.

dah hampir untuk meraikan syawal..selepas sebulan same2 menahan diri dari lapar dan dahage pd waktu siang, dan kembali ke arah syaitan pd waktu mlm..membazir sane sini membeli makan2..tapi bak kate pepatah..puasa setahun skali kan?cuma pepandai la korg balancekan kurang dan lebih didunia..semoga di sana esok korang akan still ade something utk memudahkan perjalanan..

kerjaya aku di bulan pose lebih kepade aktiviti sihat..tidor..mengulau..men game..ending2 je ade keje sket..web pinewater..tp sejak smlm bos aku cam majok plak..iskk..bulan pose kot..otak jd slow..biase ar..aku pon tak brani nk janji2 bile keje nih siap..dah ar tadek sape aku nk tanye kat opis..buat pon cam hape jek..

smlm mase kuar ngan bos issey, tepon aku berbunyik..

henpon : helo..hazimin?
aku : yek..
henpon : nih..akak tuuttt dari pr resources(btol ke tak aku tatau..)..
aku : ooo..akak..
henpon : skang keje katne?camne?gaji bape?nih..akak ade job kat damansara kalo minat..blahblahblah...
aku : aa..akak..sy tgh drive nih..nnti call balek..
henpon : ok..


aku da usya2 bos issey..abes aku..ekceli akak nih da 3 kali tepon..ni kali ke 3 aku rase..aku pon tatau mane dpt no aku, name aku..die kate kwn aku, mohd faiz abu bakar..penin aku pk sape..die kate kwn aku ni kasi no..aku pon ye kan je ar..first time tepon, aku kt opis sorg2..so tadek mslh ar..akak nih kate job kat mane tah aku tak igt..kl kot..kat dpn klcc ade job..ape tah name opis tuh..IT Exec..aku pon bagi je ar resume..kalo lekat, lekat ar...walopon dlm jiwe aku, aku tanak keje yg memakai kemeje dan slack..pls ar..punch kad tu kire ok lagi ar..

boss : patot bz..keje x siap..ade inteview..
aku : iskk..takde la bos..
boss : kalo dpt ape slhnye..blahblahblah...

aku mendapat nasihat pasal pekerjaan dari boss..cam bese, aku mmg ske mndengar..yg baek kite amik jd perhatian kan..

oh..da ari khamis..mm..mlm khamis insyaAllah aku dan padi akan gerak ke perak..ipoh lebih spesifik dan parit lebih tepat utk aku..

abah.
mak.
yop.
kak fatin.
aku.
wan.
arda.

sempatkah?
lemang?
kuih raye?
langsir?
shopping baju last minute?
rendang?
ketupat segera nona?
kuah kacang?
panjut?
mercun?
pelita?
lampu kelip2 berbentuk ketupat?

selamat hari raya.

maaf zahir batin.

hazimin hamdan.
012-4144321.
no 28 jalan siputeh, parit, perak.
sape nk duit raye, dtg umah, salam, mintak maap..tadek online transfer..

3 comments:

semy said...

cimb 01060066493523
ni akaun aku..walaupon amaran telah diberi aku berikan juga no acc tuk ko masukkan duit raya ke aku..

Ryehanna said...

nak duit raya!!

weh, raya ni sempat ke beraya ke berueh? :P

ape2 hal, tfon yer..

k.e.r.i. said...

motif ko letak no fon mokk?