Sunday, October 11, 2009

dalam bilik tukaran.




salam


main gile jugak da 11 hari selepas oktober baru aku rase cam nk tulis kat sini..


ini pic utk ana..gamba2 konvo aku ade kat FB ar..kalo rajin gi ar tgk ahaha..takpon nnti2 aar aku uplod..ini gamba mase aku test baju ape nk pakai ngan tie..aku abiskan mase dekat 2 jam nk cari baju ngan tie nih..ni pon aku mtk tolong akak jage baju tu tgk2 kan..ekceli aku nk cari kaler ijau..tak kisah la ijau ape..sbb tetibe rase tadek baju ijau..konon2 tie pon ijau gak..tp last skali aku angkat ungu..tp pakai kot kan..sape nmpk sgt baju kat dlm tuh..tp ape ade hal..nk gak konon2 ensem di hari konvokasi..penat la aku blajau 3 tahun kalo setakat nk naek pentas pakai baju kemeja putih sekolah ngan tie bainun..saket la itu mcm..sila abaikan gamba baju kemeja kat pintu tuh..gamba nih aku kat MP..ye, melaka...akhirnye di melake jugak aku cari baju..da puas cari serata sunway bagai..shopping sorg2 best..jalan2 ske ati takyah nk pk2 ape..takde pk sape2 nk tggu aku kat parking ke..takyah pk org laen lapa tak larat jalan ke..tapi lepas tu aku masok reject shop, aku lalu2, nmpk baju teros amik,bayau tak sampai 15 minit pon..kenape susah sgt aku memilih kemeja?kenape tshirt2 senang plak aku beli?


cess..

2 comments:

Ryehanna said...

woi mok.. sekeping ni jer ko upload? pemls btl. aku maleh nk jenguk fb ler...

ViNN said...

gambo dlm laptop aku..laptop aku kat adek aku..nnti2 la aku amik..ahahaha..