Wednesday, October 28, 2009

racist.sexist.

dunia ini kadang2 tidak berapa adil..realiti atau alam maya still ade ketidaksamrataan..jika kamu berkira-kira untuk menulis blog..jika kamu berkira-kira utk mempunyai sebuah blog..


pastikan kamu adalah perempuan.


kerana apa saja perempuan menulis..apa sahaja perempuan bercerita..gambar dan semuanya..

harus dan konfem..tak dapat dinafikan ia lebih menarik minat..terutama lelaki..macam aku dan lain-lain..


dan jika kamu lelaki..
pastikan kamu adalah someone..
bukan orang-orang biasa menulis tentang pekerjaan mereka sebagai cikgu,ahli musik atau pegawai tanah..


ini bukan tentang jeles..


cuma menulis tentang realiti..


berapa ramai blog lelaki yg korang follow?

12 comments:

Ryehanna said...

ade jer blog lelaki yg aku xkan miss. especially mr kahuna yg best. tu jer la kot... yg len kdg2 miss gak tp ade je aku follow... :P

Wishing Star said...

mana ada..aku ikut je blog ko..haha.

HakimFuad said...

ntah majinn..aku yg xde blog pn 'follow' je blog ko=) hihi..

majinn said...

aram..apsal ade mamat plak neh..ahahha..

apit said...

akuu stuju benor ngan akim..

k.e.r.i. said...

mokk, aku x follow
tapi slalu baca
haha

majinn said...

apit pon ade..iskk..

fndrocka said...

ahah..aku tak setuju...haha,tak reliable.banyak je belog lelaki yg fofular

razifmustapha said...

aku follow belaka, jadik silent reader. blog lim keng liat pun aku follow

Pert Alpah said...

lawak la komen2 korang ni..........apa2 pun kalo nak di follow mestila entry menarik..n layanan visitor mesti best huhu

Precious said...

Ada satu blog lelaki yg mengancam. Now, dia buat kontes terhebat.
Errr ... apa kata join kontes tersebut - Berani Hidup Untuk Gagal. RM5 sudah pasti. Mungkin banyak $$$$ lagi menanti ... Jom!

Anonymous said...

Lіnk exсhangе is nothing else exсept it is simply placing the otheг person's weblog link on your page at appropriate place and other person will also do same for you.

Review my blog; How To Make Money Uying And Selling Cars